Délmagyar logó

2017. 04. 27. csütörtök - Zita 10°C | 24°C Még több cikk.

Tőzsdére megy a Norbi Update

Nyilvános részvényértékesítést tart szeptemberben Schobert Norbert cége, a Norbi Update Lowcarb Nyrt.
Nyilvános részvényértékesítést tart szeptemberben Schobert Norbert cége, a Norbi Update Lowcarb Nyrt., amely a sikeres kibocsátás után kérvényezi részvényeinek a tőzsdei bevezetését.

A Magyar Nemzeti Bank engedélyezte a Norbi Update Lowcarb Nyrt. törzsrészvényeinek nyilvános forgalomba hozatalát. A részvényeket szeptember 8-26. között 990 forintos árfolyamon jegyezhetik magán- és intézményi befektetők - tájékoztatta a Buda-Cash Brókerház Zrt., a részvényértékesítés vezető szervezője pénteken az MTI-t.

Az értékesítésben a Buda-Cash mellett az Erste Befektetési Zrt., a Random Capital Zrt. és a Reálszisztéma Zrt. közreműködik.

A társaság az értékesítés sikeres lezárása után kéri részvényeinek bevezetését a Budapesti Értéktőzsde standard kategóriájába.

A cég alaptőkéje 5,2 millió darab 10 forint névértékű törzsrészvényből áll.,

A Norbi Update Lowcarb Nyrt. 2013. évi nettó árbevétele 425,6 millió forint volt. A társaság 103,1 millió forint üzemi eredményt ért el tavaly, adózott eredménye pedig 94,3 millió forint volt.

Bevételei négy fő tevékenységi területről származnak: hazai és külföldi franchise bolthálózat jutalékából, ételkiszállítás jutalékából (Teletál Ételfutár), továbbá egyéb bevételekből, mint jogdíjak, fellépések, szponzoráció és egyszeri franchise-díjak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A reklámadó visszavetheti az RTL-csoport eredményét

A Financial Times ismertette a vállalat első félévi profitbeszámolóját. Tovább olvasom