Délmagyar logó

2017. 04. 26. szerda - Ervin 8°C | 22°C Még több cikk.

Új mikrohitelcsomag a Dél-Alföldön

Csaknem egymilliárd forint 7,9 százalékos fix kamatozású hitelkeret áll a dél-alföldi régió mikrovállalkozásainak rendelkezésére pályázat formájában.
Az alapítvány mint az Új Széchenyi-terv Gazdaságfejlesztési Operatív Programjának közvetítő szervezete egy olyan, a régió mikrovállalkozásai számára létrehozott, kombinált mikrohitel pályázati konstrukciót dolgozott ki, amely vissza nem térítendő támogatásból és mikrohitelből áll. Egy-egy pályázó maximum 8 milliós mikrohitelhez és 4 millió vissza nem térítendő támogatáshoz juthat.

Olvasóink írták

 • 3. M@M 2011. május 21. 16:20
  „Sehogy nem lehet tisztességes módon pénzhez jutni! Akinek meg van, annak minek a hitel? Hogy indítsak el egy céget pénz nélkül?? Ha nincs bevétel miből fizessem az elvonásokat? Nem is tudom hogy képzelik ezek a mikro cégek támogatását?”
 • 2. TomborBözse 2011. április 30. 08:34
  „Ez mind szép, csak azt nem értem, hogy a KA-VOSZ Széchenyi Hitelkártya " ügyben háromszoros árbevételhez köti a felvehető max összeget, de az OTP jól felfogott saját érdekében ezt 6X-osára emelte, mit sem törődve a KA-VOSZ (Kormány??) :-)) szándékával.

  Lehet pályázni és nagyon szép hitelhez jutni a fenti cikk alapján is, de ki is felel meg igazán a követelménynek a kicsik közül???
  No nem az, aki tényleg rászorul. Persze mindenképpen meg kell próbálni, ha van megfelelő saját forrás is.
  Ha nincs, hát istenem!! Így jár, aki szegény.”
 • 1. Jozsoci 2011. április 28. 22:02
  „Én az asszonytól próbáltam mikrohitelt kérni a holnapi haveri sörpartira, de nem adott. Azt mondta, hitelképtelen vagyok.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Demján Sándor: Magyarország a modern selyemút vége lehet

Magyarország gazdasági és természeti adottságai jók ahhoz, hogy a modern kori „selyemút" vége legyen – mondta Demján Sándor. Tovább olvasom