Délmagyar logó

2017. 02. 23. csütörtök - Alfréd 5°C | 15°C Még több cikk.

Újabb gazdaságfejlesztési pályázatok nyíltak meg

Gazdaságfejlesztési és innovációs célokat szolgáló újabb európai uniós pályázatok nyíltak meg augusztus 31-én mintegy 50 milliárd forint kerettel - közölte a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ (MAG) Zrt. kedden.
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, és hétfőtől beadható legújabb európai uniós pályázatok nagy része, 43 milliárd forint kutatás-fejlesztési és innovációs célokat szolgál.

Emellett most nyíltak meg több mint 7 milliárd forintnyi kerettel a mikro-, kis- és középvállalatok körében már tavaly is nagyon népszerű informatikai fejlesztéseket ösztönző kiírások is.

A MAG Zrt. közleménye szerint fontos egyszerűsítés, hogy a „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása" pályázat esetében automatikus eljárási rend lép életbe. Ezt jelenti, hogy a beadott pályázatokat már nem bírálóbizottság értékeli, hanem a cégek által kitöltött formanyomtatványok adatai alapján, egy gyorsabb döntési mechanizmus segítségével születik meg a támogatói döntés.

A MAG Zrt. tájékoztatása szerint az augusztus 31-től beadott gazdaságfejlesztési pályázatok kedvező elbírálása esetén a szerződésköltéstől számított 15 napon belül kézhez kapják a nyertesek az előleget.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csődeljárás a SkyEurope ellen - ezrek rekedtek reptereken

A lépést azzal indokolták, hogy nem sikerült áthidaló finanszírozást találni a vállalat működésének… Tovább olvasom