Délmagyar logó

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 1°C | 8°C Még több cikk.

Újabb közepes láncok dőlhetnek be

A válság ideje alatt is erőteljes maradt a bevásárlóközpontok és a plázák terjeszkedése, ami a kiskereskedelmi láncokét is erősíti - írta szerdai számában a Napi Gazdaság, amely újabb közepes láncok bedőlését valószínűsíti.
A lap szerint recessziós időszak alatti gyors növekedés egészségtelenül hathat a közepes és annál valamivel nagyobb kereskedelmi hálózatokra. Mint írták, a ruházati piaci elemzők szerint a magyar vállalkozások a legveszélyeztetettebbek. Hozzátették: nincs elegendő tőkéjük az árukészlet fél éves finanszírozásához, a boltban lekötött készletek pedig felboríthatják pénzügyi egyensúlyukat.

Olvasóink írták

  • 1. igazságkereső 2011. május 18. 09:10
    „A lényeg: akiket és amiket be akarnak dönteni, akkor azt be is fogják. Nem kell és teljesen értelmetlen bármi féle mellébeszélés,mert a mai helyzetben teljesen mindegy minden!Ha balra fúj a szél akkor azért,ha jobbra akkor azért, ha meg semerre nem fúj, akkor a hivatásosak kitalálják,hogy Strauss Kahn letartóztatása miatt indít rosszul a tőzsde és dől be minden!Ha minden hasonló ok miatt letartóztatott személy miatt bedőlne a kereskedés, akkor már nem beszélhetnénk egész földrészekről sem. Tehát éppen itt lenne az ideje annak,hogy befejezzék a "látványtervezést"mert az egész "hóka-móka" csak virtuális, de az nagyon is valóságos, hogy erre való hivatkozással már emberek tömegeinek életét teszik élhetetlenné,miközben milliárdok vándorolnak ismert, de még is ismeretlennek feltüntetett emberek kezei között! Tehát a szándékosság befejezésének lenne itt az ideje! Ugye nem tévedek, vagy talán merőben rosszul ítélem meg és fogom fel a helyzetet?!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lakásvásárlás az állam segítségével

Az állam forinthitelt biztosítana a fizetési nehézséggel küzdő hiteladósoknak ahhoz, hogy kisebb lakóingatlanba költözhessenek. Tovább olvasom