Délmagyar logó

2016. 12. 10. szombat - Judit 0°C | 9°C

Gyermekszépségverseny 2012: becsomagolatlan ajándék

Sorozatunkban a gyermekszépségverseny helyezttjeit mutajuk be. A Nicsak, ki beszél kategória harmadik helyzettje Pünkösti Blanka

Blanka azon kislányok közé tartozik, akiktől elolvadnak a férfiak és a nők is egyaránt. Csak érdemes megnézni azt a tekintetet. Sokszor épp a lebilincselő tekintete miatt okoz nagy gondot a fegyelmezése.


Arra vágytam, hogy eleven gyerek legyen; megkaptam. Igazi angyalbőrbe bújt kisördög. Imád mindig azokra a dolgokra koncentrálni, melyeket nem szabad, pl. kihúzni a fiókot. Már van annyira huncut, hogy odamegy a fiókhoz, megragadja a fogantyút és a másik kezének mutatóujját ide-oda mozgatva mondja, hogy „nem". Azaz tudja, hogy nem szabad.


Ha számokról esik szó itthon, akkor neki muszáj mindig közbeszólnia, hogy „kettő". Egyszer az egyik növény leveleit kínozta és már éppen százszor elmondtam neki, hogy nem szabad, akkor már mérgesen megkérdeztem tőle, hogy „Blanka! Neked hányszor kell elmondani, hogy nem tépkedjük a virág levelét?" Erre ő rám nézett, felhúzta a szemöldökét és teljes nyugalommal azt mondta, hogy „kettő". Bírja ki az ember nevetés nélkül?


Ritmusérzéke kiváló és minden egyes alkalommal, amikor a laptop-ra mutat, akkor el kell indítani kedvenc zenéjét (The Black Keys- Lonely Boy). A klipben táncoló pasast próbálja leutánozni. Ha nem az ő számára megfelelő hangerővel szól a zene, akkor azt nem hagyja szó nélkül. Semmilyen gyerekeknek való együttes és gyerekdalok nem kötik le, kizárólag a rádiókban is hallható slágerek.
Egész nap képes halandzsázni és közben nagyon jókat kacag önmagán, mellyel minket is nagyon jó kedvre derít.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyermekszépségverseny 2012: nagydumás kiscsaj

Sorozatunkban a gyermekszépségverseny helyezttjeit mutajuk be. A Nicsak, ki beszél kategória… Tovább olvasom