Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

Gyermekszépségverseny 2012: nagydumás kiscsaj

Sorozatunkban a gyermekszépségverseny helyezttjeit mutajuk be. A Nicsak, ki beszél kategória második helyzettje Mokánszky Hannaliza.

Hannaliza június 8-án volt 6 hónapos. Rendkívül nyugodt, vidám csöppség, aki bármikor, bárkit megajándékoz egy boldog mosollyal. Imádja a gyerekek társaságát, kedvenc játszótársa kereszttesója, a 7 éves Bianka, akinek mókázását mindig hangos kacajjal jutalmazza.


Minden valószínűség szerint nagydumás kiscsaj lesz, mert az ő kis babanyelvén már most rengeteget gagyog, vagy éppen sikongat. Különös ismertetőjegye, hogy szinte egyfolytában összekulcsolja a két kezét, mintha imádkozna. Most kezdi felfedezni a körülötte lévő világot, és óriási szemekkel csodálkozik mindenre, ami színes, világít vagy csörög, és előszeretettel veszi is azokat a szájába. Igazi kis örökmozgó, legszívesebben a rugós hintában himbálódzik, vagy a kádban „teker", mintha biciklizne – ez utóbbi esetben persze semmit sem kímélve, jól összefröcsköl mindent, ami a közelében van.


A huncut pici lány pillanatok alatt belopja magát mindenki szívébe, és ezt a rengeteg szavazat is igazolja, amiket ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyermekszépségverseny 2012: védjegyünk a kakastaréj haj

A Nicsak, ki beszél kategória győztese Varga Kevin. Tovább olvasom