Bulvár-celeb

2023.06.29. 12:30

Videóinterjút adott a börtönből Galambos Lajos, de a gyerekeivel nem akar találkozni

A zenész állítja, a róla kerengő állítások legtöbbje koholmány.

MW

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Galambos Lajos a Tények Plusznak beszélt először azóta, hogy bevonult a baracskai börtönbe, és elkezdte letölteni három és féléves börtönbüntetését.

Megjelennek olyan butaságok, hogy aki megölte az édesanyját, azt az én mellettem lévő ágyba tették, és egy szobában vagyok vele

– emelt ki egyet a trombitaművész a róla terjedő mesékből. 

Mint modja, a vele foglalkozó írások többsége koholmány, ezért is döntött úgy, hogy ő maga mondja el, milyen a börtönlét - derül ki a Tények.hu cikkéből. 

A Dáridó atyjának egészségét megviselte az elmúlt időszak, állandó orvosi felügyelet alatt áll, heti egyszer pszichológus segítségét is igénybe veszi, zárkáját pedig nem hagyhatja el az oxigénpalackja nélkül.

Nem vagyok itt bent egy szent tehén

– magyarázza Lajcsi, aki állítja, hogy semmivel sem részesült különb bánásmódban, mint a többiek.


Fotó: Máté Krisztián / Forrás: Ripost

Én ugyanaz a Lajcsi vagyok, ugyanaz a Lajcsi, ugyanazzal a lélekkel. Ezt üzenem azoknak, akik esetleg most másképp gondolnak rólam

– hangsúlyozta.

A zenész telefonon és Skype-on tartja a kapcsolatot gyerekeivel, ám bármennyire hiányoznak is neki, nem szeretné, hogy meglátogassák, ugyanis szerinte az lelkileg sokkal jobban megviselné. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában