Bulvár-celeb

2023.07.28. 05:05

Barta Sylvia elárulta, mivel tartja bomba formában magát

53 éves, de legalább egy tízest simán letagadhat.

Forrás: Instagram

A népszerű időjárás-jelentő néhány napja a magyarok egyik kedvenc üdülőhelyén, Horvátországban vakációzott, azonban nyaralása alatt sem tétlenkedett: mint mondja, minden reggel egy háromórás edzéssel indította a napját. Bár napi három órát sporttal töltött, még így is rengeteg ideje maradt a pihenésre.

– Nagyon korán, hajnalban felkeltem, sportoltam tíz óráig, majd kényelmesen megreggeliztem

– mondta, hozzátéve, hogy a korai edzés mellett bőven volt ideje arra is, hogy kipihenje magát. A gyönyörű időjárás-jelentő hétköznapjai során is tudatosan étkezik, de semmit nem von meg magától. Barta Sylvia azt vallja, nem érdemes sanyargatni önmagunkat.

– Szeretek enni. Sokszor azt mondom, hogy azért sportolok, hogy ehessek.

Jó étvágyam van, mindenfélét eszem, tehát nincsenek tiltólistás termékek. Nyilvánvalóan vannak dolgok, amiket nagyon ritkán eszem, tehát nem jellemző, hogy minden nap ennék sertéshúst vagy tejterméket, ugyanakkor széleskörűen, változatosan táplálkozom, mértékkel. Ha elhívnak egy nagy születésnapi partira vagy egy lakodalomba, ami részben arról is szól, hogy jókat eszünk-iszunk, akkor nem tartóztatom magam. Viszont egy-két nap után jobban visszafogom a táplálkozást, tehát hosszú távon figyelek a balance-ra – idézte a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában