Bulvár-celeb

2024.03.15. 14:00

Aljas pletyka terjedt el a neten a kismama Kulcsár Edináról

Valaki nagyon szeretett volna belepiszkálni a boldog házaspár családi életébe.

MW

Kulcsár Edina és G.w.M.

Fotó: Szabolcs László

Ismét bebizonyosodott, hogy az emberi aljasságnak nincs határa: egy kattintásvadász, kamuhírekkel teli portál áldozata lett Kulcsár Edina és G.w.M is, akik egyébként életük egyik legboldogabb időszakát élik. Mint ismert, az egykori szépségkirálynő nemrég bejelentette, hogy érkezik második közös gyermekük, aki a hatodik lesz a mozaikcsaládban.

A páros 2022-ben, amikor Edina még Amarát várta
Fotó: Bánkúti Sándor

A bejelentés nagy szenzációnak számított, még úgy is, hogy azért voltak a terhességére utaló jelek. Ezt a szenzációt igyekezett meglovagolni a fent említett portál, akiknek még az sem szent, hogy egy boldog család magánéletébe piszkálnak bele.

Az álhírnek ezt a kattintásvadász címet adták:

Nem G.w.M Kulcsár Edina gyerekének apja?

 

Kattintásvadász kamucikkel próbáltak olvasottságot szerezni
Forrás: Bors

A teljes cikket elolvasva persze pillanatok alatt kiderül, hogy nem a volt szépségkirálynő jelenlegi terhességére utal, hanem arra az időszakra, amikor Amara született, és valaki véletlenül Csutinak gratulált a kislányhoz... Feltéve, ha valóban ez történt. 

Ezekkel a like- és kattintásvadász cikkekel, posztokkal csak az a baj, hogy sokan nem is olvasnak tovább, hanem a címet és a síró Edinát ábrázoló képet azonnal elhiszik, amit látnak. 

Krausz Gábor és kedvese, Mikes Anna is ugyanennek az álhírportálnak lettek áldozatai, akkor azt próbálták elhitetni az emberekkel, hogy a táncosnő máris babát vár a sztárséftől. Természetesen az sem volt igaz - írja cikkében a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában