Bulvár-celeb

2024.05.15. 06:45

Ezt a luxust! Majka 12 éves fiának óráját nem kínai webshopból rendelték, az biztos

A rapper-műsorvezető gyerekei semmiben, de semmiben nem szenvednek hiányt.

MW

Majka tavaly és tavaly előtt is vezette a Forbes magazin legértékesebb hírességeinek listáját

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

A villalakóból lett korszakos előadó 22 éve folyamatosan jelen van a köztudatban, és elért oda, hogy tavaly és tavalyelőtt is ő vezette a Forbes magazin legértékesebb hírességeit összegző listáját. 

Majoros Péter Majka
Forrás: Life.hu

Majoros Péter egyik kamaszkori fogadalma az lehetett, hogy ő bizony mindent igyekszik majd megadni gyermekeinek, amit ő nem kaphatott meg gyerekkorában az ózdi panelban. A szerencse, de leginkább a kitartó és módszeres karrierépítés meg is hozta a várt sikert, hiszen a rapper-műsorvezető fiai semmiben nem szenvednek hiányt – írja cikkében a Ripost.

Mindebbe az is belefér, hogy a 12 éves Marián egy igazán drága óramodellt válasszon magának. 

De előbb nézzük meg, mit mond a szakértő Majoros Péter karórájáról, ami már igencsak a „nagykutya” kategóriába tartozik. A Beszéljünk órákról! TikTok oldal házigazdája ennek a luxusdarabnak az árát is elárulta követőinek.

„Ami biztosan látszik ezen a képen, hogy Majka órája egy Rolex Sky-Dweller. Jelen állás szerint ez cég legbonyolultabb órája, ami két időzónás naptárat tartalmaz. Maga az óratest acélból van és a lünettája, ami egyébként csavarható, fehéraranyból készült. 

Majka semmi jót nem sajnál a gyerekeitől
Forrás: Instagram

Ez az óra nagyjából két nullával ér többet, mint a fiáé, vagyis nagyjából huszonötezer euró az ára, ami nagyjából tízmillió forint” – mondta videójában az óraszaki.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában