Egy a természettel

2020.05.05. 14:14

Nem marad el a 2021-re tervezett vadászati világkiállítás

Cáfolja azokat a közösségi médiában terjedő álhíreket Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, amelyek szerint a járvány miatt elmaradna a 2021-re tervezett vadászati világkiállítás.

Tamási, 2019. augusztus 10. Õzbak (Capreolus capreolus) az õzhívás idején (vadászat õzhívó síp használatával), az üzekedési idõszakban a Pacsmagi Halastavak Természetvédelmi Területen, Tamási közelében 2019. augusztus 10-én. MTI/Kovács Attila

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

„Nem kell a közösségi médiában hangoskodó rémhírterjesztőkre figyelni sem ebben, sem más témában, hiszen úgy tervezzük: lesz világkiállítás!” – írja keddi Facebook-posztjában a politikus, aki szerint nemhogy nem kérdőjelezi meg, hanem éppen erősíti a jelenlegi helyzet az esemény létjogosultságát.

Mint utal rá, a turizmus újraindításához az olyan nemzetközi rendezvényekre is szükség van, mint ez „az előkészületeiben már előrehaladott rendezvény, amely egyszerre célozza a hazai és a külföldi vendégeket”.

Az ,,Egy a természettel” – Vadászati és Természeti Világkiállítás című eseményt a tervek szerint 2021. szeptember 25. és október 14. között rendezik meg Budapesten.

Borítóképünk illusztráció, rajta egy őzbak őzhívás idején az üzekedési időszakban a Pacsmagi Halastavak Természetvédelmi Területen, Tamási közelében 2019. augusztus 10-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában