Krimi

2023.08.21. 18:52

Brutális gyilkosság történt Pécsett (videó)

Egy 65 éves férfi az áldozat, a tettest szinte azonnal elfogták.

Forrás: bama.hu

Velőtrázó sikoly rázta fel a tömb egyes lakóit. Az egyik ott élő személy elmondta, hogy nem ismerte a 65 éves áldozatot, és az elkövetőt sem látta soha a házban. Azt viszont hozzátette, hogy nagyon sokan lepték el az épületet, rendőrök és mentők érkeztek a helyszínre, viszont sajnos az utóbbiak már feleslegesen jöttek. Mint kiderült, halálra szúrták az áldozatot - írja helyszíni riportjában a bama.hu.

– Női sikolyt hallottam – mondta a hírportálnak Schütt Bernadett, az egyik lakó, aki dadusként dolgozik az Apáczai óvodában.

Schütt Bernadett betelefonált az óvodába, hogy vigyázzanak a gyerekekre, mert gyilkosság történt a közelben és az elkövető elmenekült.

– Huszonöt-harminc perc múlva hozták is a gyilkost, akit úgy tudom a Nevkónál, a zöld területen fogtak el – mondta Schütt Bernadett. Elmondása szerint a helyszínelők délután fél ötkor hagyták el a helyszínt.

Forrás: bama.hu

A délutáni órákban már csend és nyugalom lepte el a környéket, mintha mi sem történt volna. Viszont elég rémisztő volt látni a vért a padlón, illetve azt tudatosítani magunkban, hogy közvetlenül a tömb előtt egy játszótér is van és a gyilkos, ha nem is sok időre, de elmenekült. 

A rendőrök azonban gyorsan cselekedtek és elkapták a feltételezett elkövetőt, aki egy húsz év körüli férfi volt.  

Egy férfi, aki csak nem rég tudta meg, hogy mi történt, teljes döbbenetben volt és annyit mondott: „Már sehol sincs biztonságban az ember.”

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének elkövetése miatt indított nyomozást. Közleményük szerint a rendőrségre 2023. augusztus 21-én 7 óra 36 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a Maléter Pál úton egy lakásban megöltek egy férfit. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a bejelentés valós, a helyszínen egy holttestet találtak. A 65 éves férfi halálát idegenkezűség okozta.

A feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták, a 20 éves pécsi férfi elszámoltatása és a körülmények tisztázása folyamatban van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában