Krimi

2023.08.17. 05:00

Döbbenetes, mit vallott a riválisát Angliában leszúró B. Dániel

Egyetlen döfés elég volt, hogy egy fiatal élet véget érjen.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: ArtOlympic

A brit kisváros, Barnsley egyik nyugodt, csendes kis társasházához hívták a mentőket, mert egy férfit brutálisan megszúrtak. Bár az áldozatot azonnal kórházba vitték, nem sokkal később belehalt a szúrt sebbe.

Kiderült, hogy nemcsak a gyilkos, hanem az áldozat is magyar volt: úgy tudni, hogy a lakásban lakó 28 éves V. Dánielre támadt rá a 21 éves B. Dániel, az ok pedig a külföldi lapok szerint a féltékenység volt. B. Dániel exbarátnője jelenlegi párjára rontott rá egy késsel.

A helyi rendőrség közlése szerint a férfi egyetlen szúrással végezte ki mit sem sejtő áldozatát. A kórbonctani vizsgálat is megerősítette mindezt – írja a Yorkshire Live alapján cikkében a Bors. A gyilkosság másnapján B. Dánielt letartóztatták, vallomásában azonban csak annyit mondott, hogy

nem ismeri be a gyilkosságot, annak ellenére, hogy szörnyű tettét szemtanúk is látták. 

Az áldozat holttestét a család szeretné hazahozatni Magyarországra, de nagyon sok pénzbe kerül. Barátnője, S. Virgínia gyűjtést szervez, hogy párja a szülőföldjén nyugodhasson.

Adománygyűjtést szervezek párom, V. Dániel számára, aki egy halálos késelés következtében halt meg Barnsley városában augusztus 9-én, szerdán este

– írta a fiatal nő, aki 3000 fontos célt tűzött ki.

Az összeget temetésre és sírhelyre fordítjuk. Ő ugyanis magyar volt, és a családja szeretné, ha a holttestét visszaszállítanák Magyarországra. Ez sok pénzbe kerül, így minden egyes fontért hálásak vagyunk. Köszönöm mindenkinek

– írta a nő.

Már több mint 2000 font, azaz majdnem 900 ezer forint jött össze, de a családnak még mindig szüksége van legalább 400 ezer forintra. 

Egyelőre nem tudni, hogyan és miért történt az eset, B. Dániel jelenleg rácsok mögött vár a tárgyalására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában