Krimi

2024.04.20. 11:30

A szülők legszörnyűbb rémálma: fővárosi panelház ötödik emeletéről zuhant ki egy 3 éves kisgyermek

Egy járókelő a ház elött lévő bokorban talált rá a kicsire.

MW

A fotó illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Gyermekmentő érkezett száguldva pénteken délután a csepeli Kossuth Lajos utca egyik házához, ahol szörnyű baleset történt: a panel épület ötödik emeleti ablakából kizuhant egy hároméves fiúcska.

A kicsi több mint tíz métert zuhant, de mivel egy bokorcsoportra zuhant, ami felfogta a testét, csodával határos módon túlélte az esést. Végül súlyos-életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Mint a Ripost írja cikkében, a lap információi szerint a bokrokon fekvő gyermekre egy járókelő bukkant rá, aki azonnal riasztotta a mentősöket és a rendőröket is. Úgy tudni, legkorábban egy járőr ért oda, a kiérkező rendőrnő pedig a kisfiúhoz rohant, beszélt hozzá, fogta a kezét és a fejét a mentősök kiérkezéséig.

Az ötödik emeletről zuhant le a csöppség
Forrás: Ripost

Bár egyelőre nem tudni, pontosan mi történt, a Ripost információi szerint a fiúcska kizuhanása idején a szülők otthon, a lakásban tartózkodtak. Azonnal észrevették, hogy gyermekük nincs meg, azonban először a lakásban keresték. Vélhetően a kiabálására és a felfordulásra lettek figyelmesek, ekkor néztek le, majd szembesültek legszörnyűbb rémálmukkal. 

Egy nő sírt lent nagyon, amikor a mentők dolgoztak, valószínűleg ő volt a gyerek anyja. Nagyon sajnálom, ami történt, tudom, hogy egy ilyen korú gyerek mellett elég egy fél percre másfelé nézni. A szívem szakadt meg a gyerekért, meg azért az asszonykáért, ott zokogott szegény

– mondta el a lapnak egy szemtanú. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt indított büntetőeljárást. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában