Farsang

2024.02.02. 17:34

Szoboszlait Perbálra hívta egy kisfiú farsangozni

Szoboszlai Dominik meghívót kapott egy kisfiútól az iskolai farsangra. De vajon az Arsenal és a Burnley elleni Premier League-meccsek között feltűnik-e az alig kétezer fős Perbálon a Liverpool és a magyar válogatott sztárfutballistája? És Szoboszlai vajon minek öltözne be? – teszi a fel a kérdéseket a Magyar Nemzet.

MW

Szoboszlai Dominik nagyon sok kisgyermek számára példakép

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

„Büfé is lesz!” – nyomatékosította a kisfiú a meghívójának a végén, amelynek címzettje nem más, mint Szoboszlai Dominik. E szerint a Liverpool középpályását szeretettel várják a perbáli Kis-forrás Német Nemzetiségi Általános Iskola farsangi mulatságára február 9-én. Délutáni buli lesz, lámpaoltás 19 órakor.

Az aranyos meghívó is jelzi, Szoboszlai mostanra valódi példakép lett, a gyerekek arról álmodoznak, hogy találkozhatnak vele.

A Liverpool menetrendjét elnézve, a perbáli látogatáshoz Jürgen Klopp engedélyére is szükség lesz, hiszen Szoboszlai klubja öt nappal az Arsenal elleni vasárnapi rangadó után és egy nappal a Burnley elleni újabb fontos Premier League-meccs előtt lesz éppen – emlékeztet a Magyar Nemzet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában