Szegedi hírek

2022.12.02. 17:30

Pornózott, ezért elküldte a Nagy Ő a szegedi szépségtanácsadót

Csúnya véget ért a Nagy Ő című műsorban Árpa Attila kegyeiért küzdő Bea pályafutása a társkereső show-ban.

Timár Kriszta

A szegedi szépségtanácsadó tündérmeséjét saját múltja törte derékba. Fotó: TV2

Csúnya véget ért a Nagy Ő című műsorban Árpa Attila kegyeiért küzdő Bea pályafutása a társkereső show-ban. A színész-producer azonnali hatállyal hazaküldte, miután a szegedi nő bevallotta neki: látható róla az interneten olyan videó, ahol más férfival közösül. Bea hozzátette: anyagi okokból, egy kölcsön miatt döntött úgy, hogy bevállalja ezt a munkát, ez azonban Árpa Attilát nem hatotta meg. Bár kedvesen, de közölte vele, a rózsaceremóniáig sem várnak, „fű alatt, csendben” vesznek azonnal búcsút egymástól.

A Nagy Ő úgy fogalmazott, az egyik legizgalmasabb személyiségnek tartja Beát azok közül a nők közül, akik vetekednek a kegyeiért, de ez nem fér bele számára. – Nem mondom magam konzervatívnak. Azzal nincs gond, ha a páromról művészi képek készülnek, de az számomra nem elfogadható, ha valakiről kifejezetten a világhálóra gyártott tartalmak láthatók. Az én páromnak nem lehet ilyen múltja és ilyen foglalkozása – fogalmazott.

Bea elárulta, titkon reménykedett benne, hogy Attila meg fogja érteni és nem fogja elítélni emiatt. – De láttam rajta, hogy a beszélgetés során teljesen eltűnt a szeméből a csillogás és bezárt – fogalmazott. Bea volt egyébként talán az egyetlen nő, akin az elejétől fogva látszott, hogy valóban rajongva szerelmes Árpa Attilába. – Hittem abban, hogy mi egy pár lehetünk, de ez lehetetlen. Ő Árpa Attila, én meg csak egy lány vagyok. Túl szép lett volna, hogy ez igaz legyen. És ez nagyon rosszul esik, mert tényleg hittem abban, hogy az én mesém valósággá válhat – sírta el magát. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában