Még a pékség eladója is kijött fotózni és szelfizni a kedves és jó hangulatú csapattal.

2023.05.25. 07:26

Hatalmas hajnali buli Aleeval a Szent István téren

Reggel öt körül azt hittem, rosszul hallok, hogy még kora reggel is tart a buli valahol, de aztán a Szent István téri pékség bódéja előtt belefutottam a buliba. A szegedi Alee találkozott össze néhány fiatallal, rajongóival, ismerőseivel és egy kedves idősebb hölggyel, akivel nagyon jól érezték magukat és hozták tovább a bulit a Széchenyi térről.

Arany T. János

Alee 2021 októberében, az X-faktor 10. évadának második válogatóján tűnt fel az EyEy című számával. A táborban a Nincsen gond című számával bizonyította hogy van helye a versenyben, így bekerült ByeAlex csapatába a fiúkhoz. A dal hatalmas sláger lett a YouTube-on. Az X-Faktor tizedik évadának nyertese a tizenhét éves rapper, Alee lett. A műsor alatt az egyik legfelkapottabb versenyzőnek számított. A Nincsen gond első helyig jutott a Mahasz hivatalos Stream Top 40 slágerlistáján, illetve a 6. helyet szerezte meg a Single Top 40 kislemezlistán. ByeAlexszel közös dala, a Menned kell, ugyanezen a listán 2. lett.  Mentora, ByeAlex a magyar X-Faktor legtöbb győztes versenyzővel rendelkező mentora, emellett az első mentor, aki kétszer nyert ugyanazzal a kategóriával.

Fotók: Arany T. János

A 18 éves szegedi rapper kedves és közvetlen volt. Amikor mondtam neki, hogy nem iszom, nem dohányzom, kávéval kínált, és még elnézést is kértek a hangoskodásért. Ami most úgy tűnik, senkit sem zavart.

A fiatalok azt mondták, folytatják a bulit, a Széchenyi téri Liquor Store dohányboltba indultak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában