Szegedi egyetemi hírek

2023.07.28. 12:17

Örömhírt jelentett be Janicsák Veca: özönlenek a gratulációk

Az énekesnő közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt.

Delmagyar.hu

Janicsák Veca számára az elmúlt időszak nem volt könnyű, hiszen véget ért a házassága Ladányi Jancsó Ábellel. Azonban most egy hatalmas öröm érte.

Janicsák Veca szeptembertől egyetemre fog járni Fotó: Knap Zoltán

Tegnap este hirdették ki a felvételi ponthatárokat, amely kapcsán Janicsák Veca is izgulhatott. Azonban sokáig nem kellett várnia, ugyanis este 8 óra után 11 perccel kiderült, hogy az énekesnőt felvették arra a helyre, amelyet elsőként jelölt meg, vagyis a Szegedi Tudományegyetem államilag finanszírozott pszichológia szakára.

Janicsák Veca az Instagram-oldalára kitett bejegyzésében elárulta, hogy szeptemberben levelezőn kezdi meg az egyetemet. Emellett azt is elmondta, hogy ez nem csupán a magas ponthatárok miatt egy hatalmas dolog neki, hanem mert bebizonyosodott számára, hogy bizonyos dolgoknak egy adott ponton jön el az ideje. Az énekesnő a posztjában köszönetet mondott a testvérének is, aki felkutatta neki ezt a lehetőséget, és így dolgozó anyaként is megtudja valósítani az álmát.

Jancsik Veca bejegyzését ide kattintva tudod megtekinteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában