Bulvár-celeb

2023.08.10. 10:37

Szegedi lemezlovasra rágtak be Katinkáék

Megszületett az úszónő és férje első gyermeke. Több ezren gratuláltak nekik, ám nem minden üzenetnek örültek az ifjú szülők.

Delmagyar.hu

Archív fotó: Dömötör Csaba

Hosszú Katinka férje, Gelencsér Máté olyan kommentet írt egy őszinte, kislányuk megszületéséhez gratuláló poszt alá, ami sok hozzászólót felháborított. A hozzászólásán sokak döbbentek meg, hiszen az olimpiai bajnok választottját eddig nem így ismertük meg.

A tavaly nyári menyegzőjükön a szegedi DJ Lennard zenéi hívták a táncparkettre a meghívottakat. A lemezlovast ezt a kedves közös emléket idézte fel, amikor gratulált Katinkáék kislányához. 

A dj a következő kedves sorokkal kívánt minden jót az újdonsült szülőknek:

Ez a nap is eljött. Szívből gratulálok és jó egészséget az egész családnak, Hosszú Katinkának és Máténak! Örök emlék marad a tavalyi lagzitok... Talán fel sem fogtam akkor, mennyire szerencsés lehettem.

A két kép egyike sem a párról szól, ők nem láthatók rajta, mindösszesen két esküvői tárgy, azonban Gelencsér Máténak, így sem tetszett a bejegyzés, a felháborodásának pedig hangot is adott.

Kérlek, szedd le a posztot!

Nem engedélyeztük az esküvői képeink, videóink felhasználását! Felháborítónak tartjuk ennek publikálását. Kérlek, szedd le a posztot!

- írta Máté, aki a közösségi oldalakon a Matt Layber nevet használja. A kommentelők értetlenül állnak a felháborodása előtt, és többen kikérték a dj nevében ezt a stílust.

Azt hiszi, mindenhova beszólhat

Nem kell foglalkozni bizonyos személyekkel. Szerintem semmi rosszat nem csináltál azzal, hogy kitetted a posztot. De hát ilyen, amikor a sz*rt felteszik a polcra és lekvárnak képzeli magát... Azt hiszi mindenhova beszólhat, megmondhatja, ki hova és mit posztolhat

- írta egy Instagram felhasználó empatikusan.

De itt mi a problémája a srácnak? Ők maguk is osztottak meg jó pár képet az esküvőről. Vagy tényleg ez háborítja fel annyira, hogy bár ők kitették a képeket Katinka nyilvános oldalára, ahol ország-világ láthatja, de más már nem teheti meg, mert ahhoz már túl privát az esküvő?

- írta egy másik hozzászóló.

Alapjában soha senkit nem olyan formában osztottam meg bárhol is, ami ha fordítva lenne, én nem örülnék. Azt elfogadom, hogy mindenkinek más az ingerküszöbe, és szerencsére már láttam elég napot, hogy beismerjem, ha hibáztam

- reagált később a lemezlovas a kommentáradatra.

Olvasható a BorsONLINE oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában