Helyi bulvár, celeb

2023.11.06. 17:00

Luigi lett a legkedveltebb

Szabó Imre

Luigi a díjátadó után. Fotó: Luigi Facebook-oldala

A romantikus muzsika egyik fiatal hazai csillaga, a makói születésű, kétszeres aranylemezes Luigi nemrégiben A legkedveltebb férfi előadó címét kapta meg az egyik bulvárlap 10 éves születésnapi gálaműsorán. Az elismerést – mint magától az énekestől megtudtuk – a Sztárlimonádé olvasóinak szavazatai alapján ítélték oda. Ez az az újság, amelynek válogatásalbumain időről időre hallható egy Lugi-nóta.

 Fotó: Luigi Facebook-oldala 

Több kategóriában is győztest hirdettek – életműdíjat például Zalatnay Sarolta és Poór Péter kapott.

Természetesen a szakmai díjaknak is örülök, de a közönségdíjaknak még inkább. A közönség szeretete nélkül egyszerűen nem lenne értelme énekelni

 – mondta Luigi. Az elismerés egyébként tényleg meglepetésként érte, a szervezők ugyanis csak annyit mondtak neki, hogy fel kell lépne a gálaműsorban az egyik fővárosi rendezvényházban. Persze, miután átvette a serleget és az oklevelet, egyik saját szerzeményét azért elénekelte.

Luigi most a Zámbó Jimmy-emlékkoncert országos turnéján vesz részt. Ennek most volt a 38. állomása, méghozzá Nagykanizsán, telt házas koncerttel. Új nagylemezt kiadni már nem tervez – mint sokan mások, ő is úgy látja, hogy efölött a formátum fölött már eljárt az idő. Új dalokat azonban természetesen mostanában is ír. A következő a jövő év elejére várható. Egyelőre annyit árult el róla, hogy kifejezetten vidám, tavaszias hangulatú lesz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában