Helyi bulvár, celeb

2024.01.31. 20:51

Pályát módosított Ördög Nóra: topmodellnek állt – Videó

Miután heteken át figyelhette a modell-karrierért versengő lányok teljesítményét, eljött az ő ideje is.

Delmagyar.hu

Életében először vonult végig a kifutón Ördög Nóra / Fotó: TV2/Tények Plusz

Hatalmas felelősség nyomta vasárnap este Ördög Nóra vállát: a Next Topmodel Hungary műsorvezetője heteken át figyelhette a világ egyik legsikeresebb reality-jének a forgatásán, hogy a modell-karrierért versengő lányok hogyan teljesítenek a műsorban. Most azonban rajta volt a sor.

A műsorvezető családja izgatottan érkezett meg a 13. alkalommal megrendezett Budapest Central European Fashion Weekre: pontosabban, Merő Péter showjára, hiszen Ördög Nórát Magyarország egyik legnépszerűbb divattervezője, és egyben a Next Topmodel Hungary szakmai zsűritagja kérte fel, hogy legyen Merő-modell.

Ez a kollekció, ez egy olyan inspirációból indul, ami egy picit az elferdített valóságot mutatja meg, ő [Ördög Nóra] pedig minden szerepében valódi. Nekem ez tetszett, hogy akkor legyen egy olyan nő, aki hiába sokoldalú: láttuk őt anyaként, láttuk őt femme fataleként, táncosnőként, műsorvezetőként, és mégis mindig önmaga tud maradni, és kíváncsi vagyok, hogy mint Merő-modell hogyan fogja ezt megmutatni nekünk

 – magyarázta el döntése okát Merő Péter.

Remélem, hogy nem fogom túlizgulni a dolgot, nem szeretnék hasra esni, és egyéb dolgokat így vizionáltam, hogy mi a legrosszabb, ami végül is történhet velem, de tulajdonképpen szeretném kiélvezni ezt az egészet

– nyilatkozta a Tények Plusz kameráinak Ördög Nóra, a kifutóra lépés előtt.

A sorok között helyet foglalt Tomán Szabina és Tombor Zoltán is, akik testközelből figyelték, ahogy Nóri életében először vonul végig a kifutón. Egy biztos: a műsorvezetőnek sikerült élettel megtöltenie a divattervező ruháját. 

A cikk elérhető a Bors oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában