Helyi bulvár, celeb

2024.01.12. 12:56

Szívbetegségéről valott a szegedi énekes

Delmagyar.hu

Hazánk legismertebb szájdobosa fájdalmas bejelentést tett tavaly a Sztárban Sztár alatt. Elárulta, hogy orvosai tanácsára abba kell hagynia a beatboxolást, mert komoly egészségkárosodáshoz vezetett a terhelés, amit ez a műfaj ró a szervezetre. A Tha Shudras frontembere azóta odafigyel magára, már nem égeti két végén a gyertyát és igyekszik kerülni a stresszt is. Egy ukázt azonban esze ágában sincs betartani, vagyis nem hagyott fel a védjegyévé vált szájdobolással.

„Erre kell figyelnem...”

„Azóta csak és kizárólag loopstationnel vállalok beatbox megmozdulást. Ez egy olyan gép, ami beismétli azt, amit élőben felveszek rá.” 

Hisz, mint utólag kiderült, a túlterheltség és a stressz mellett túlnyomórészt a beatboxszal járó erős mellűri nyomások és szívet érintő rekeszmozdulatok eredményezték a problémámat

- kezdte lapunknak Molnár Tibor, azaz Trap Kapitány, aki jóval kevesebb fellépést vállal a történtek óta. „A felkéréseim harmadát vállalom el azóta, és csak arra mondok igent, ami inkább ad számomra, mintsem elvesz. Erre kell figyelnem sokkal jobban, hogy ezt felmerjem” - tette hozzá Trap Kapitány, aki ennek ellenére is igen aktív és ez az aktivitás jól nyomon is követhető például a TikTokon.

„Küldjek el mindenkit nyugodtan a...”

„Örülök, ha úgy tűnik, hogy pont ugyanúgy pörgök, mint korábban. Ennek az lehet az oka, hogy sokkal, de sokkal több Trap kapitany és a Tha Shudras koncert és megjelenés van, mint mikor csak dalszerző vagy kísérőzenész vagyok egy projektben” - nyilatkozta a zenész-előadó, aki éppen orvosa tanácsára vágott bele egy új lemez megírásába. „Jelenleg az alkotói elvonulásomat tartom és épp terepfelvételeket csinálunk az új lemezre, ami konkrétan a kardiológusom tanácsára íródik… A doki ugyanis azt mondta, hogy írjak ki mindent magamból és küldjek el mindenkit nyugodtan a…”- nevetett Trap Kapitány.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában