Helyi bulvár, celeb

2024.02.26. 10:39

Hargitai Beának nem mindig egyszerű a prágai élet

Tamási Anna Éva

Forrás: Fotó: TV2

A szegedi születésű Hargitai Bea, akit mostanság a TV2 Mutasd a hangod! című műsorában láthatnak a nézők leggyakrabban, prágai életéről árult el részleteket. A hazánkban celebségéből profitáló modell, influenszer Prágában inkább háziasszonyi tudását csillogtatja családanyaként.

Amerikai férje révén költöztek a cseh fővárosba, ott nevelik 8 és fél éves kisfiúkat. Alapvetően szeretik az ottani miliőt, csak egy dologgal nincs kibékülve Hargitai Bea: a cseh ételekkel.

– Ezzel a helyzettel nincs bajom. Amikor Csehországban vagyok, a legfontosabb számomra a családom. Bevásárolok, mosok, vasalok. Teszem a dolgomat, mint az átlagos anyukák. Én hozom-viszem Jasont az iskolába, a különóráira, és naponta főzök. Tulajdonképpen itt kényszerültem rá a főzésre, mert a cseh konyha nem valami jó. Ha finomat akarunk enni, nekem kell elkészítenem. De nem teherként élem meg a konyhában töltött időt, számomra inkább olyan, mint a meditáció. A főzés és a vezetés mindig kikapcsol – nyilatkozta a Meglepetés magazinnak Hargitai Bea.

Hozzátette, hogy a nyelvet nem tudja, mivel nincsenek helyi barátaik, a csehek nem nagyon kedvelik a humort és kevésbé barátkozósak, mint a magyarok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában