Makó

2021.09.02. 15:35

Aranyat és platinát is kapott

Címkék#Luigi#Makó

A romantikus muzsika makói sztárja, Luigi a napokban Budapesten arany- és platina­lemezt vehetett át két, tavaly nyáron, illetve ősszel megjelent válogatáslemez után, amelyeken egy-egy száma hallható.

munkatársunktól

Luigi hálás a rajongóknak az aranyért és a platináért.

Fotó: Szabó Imre

Az egyik a Nem kellene sírni, amihez – mint megírtuk – Makón készült videoklip, a másik a Barna haj, kék szemek. Mindkét válogatásalbum megjelent az egyik bulvárhetilap mellékleteként, és kétezer, illetve négyezer példányban fogyott el. Luigi azt mondta, nagyon örül az újabb elismerésnek, a közönség szeretetének – persze, már korábban is két aranylemezes előadó volt. Reméli, hogy a nemrég megjelent új válogatáslemez is sikeres lesz, amin a Fogd a kezem! című dala kapott helyet.

Luigi, aki egy makói muzsikus család sarja, ma már főként saját szerzeményekkel lép színpadra.

Eddig öt saját lemeze látott napvilágot. Mindmáig sokan tudják róla, hogy karrierje Jimmy-számok éneklésével indult; tizenéves fejjel második lett egy tehetségkutatón, és dalaiból mindmáig elénekel néhányat a koncertjein. Örömmel újságolta: a járvány miatti szünet után végre ő is találkozhat a közönséggel – legközelebb szeptember 4-én Apátfalván, 14-én pedig a makói Hagymatikum egyik rendezvényén fog énekelni. Készül az új, hatodik lemez is a tőle megszokott, romantikus stílusban, saját szerzeményekkel, de azért jó néhány meglepetéssel is. A válogatáslemezre került nóták is rajta lesznek az új albumon – ígéri.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában