Az EFOTT-on lopták meg, SZIN jegyet is kapott

2022.08.26. 16:40

Napszemüveget ajándékozott a Prágai Látszerészet egy meglopott fesztiválozónak

Koós Kata

Egy Vogue napszemüveget kapott Prágai Andrástól a meglopott fesztiválozó. Fotó: Török János

Egy meglopott fesztiválozónak nyújtott segítséget a szegedi Prágai Látszerészet. A székesfehérvári Kovács Judit az EFOTT-on bulizott barátnőjével, amikor egy vadidegen fiatalember leemelte fejéről napszemüvegét, és elfutott a zsákmánnyal. Az esetről a Fejér Megyei Hírlap számolt be július elején. A cikkre véletlenül bukkant rá az interneten Prágai András felesége, és elmesélte férjének a történetet. A Prágai Látszerészet ügyvezetője nyomozásba kezdett, és a Délmagyarország, majd a Fejér Megyei Hírlap újságírója révén sikerült felvennie a kapcsolatot Kovács Judittal, akinek egy vadiúj napszemüveget ajánlott fel.

Jót tenni tényleg jó, és mivel az ellopott tárgy egy napszemüveg volt, egyszerűen adta magát, hogy felajánljuk a segítséget

 – foglalta össze az adakozás motivációját Prágai András. 

Ráadásul a fiatal hölgy nem csupán egy vadiúj Vogue napszemüveggel gazdagodott a Prágai Látszerészetnek köszönhetően. Prágai András ugyanis felvette a kapcsolatot Kolonics Erikával, az IH Rendezvényközpont igazgatójával is, aki két péntekre szóló SZIN napijeggyel egészítette ki a vigaszcsomagot.

Kovács Judit boldogan vette át ajándékait a látszerészetben. Lapunknak elmondta, még sosem járt a Szegedi Ifjúsági Napokon, úgyhogy nagyon örül, amiért most lehetősége nyílt erre.

Az új napszemüvegemet nem viszem a SZIN-re, nagyon tetszik, és nagyon vigyázok majd rá

 – közölte. Beszélgetésünk során az is kiderült, így már összességében felettébb szerencsés nyarat zárhat az ifjú hölgy, ugyanis az EFOTT belépőjegyeit is egy sorsoláson nyerte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában