Szegedi hírek

2023.05.24. 19:50

Azonnal elvihető egy közel 169 milliós Merci

Szegediek! Bankszámlákat, pénzesládikákat, megtakarításokat elő! Itt a soha vissza nem térő lehetőség! Közel 169 millió forintért kapható a Mercedes S-osztály Maybach kivitelének csúcsmodellje, a Maybach by Virgil Abloh a szegedi márkakereskedében.

Arany T. János

Forrás: youtube.com

Maybach by Virgil Abloh. Így nevezik azt a mindennel felszerelt szuper-luxus Mercedes-Maybach S680-ast, amelyen keresztül a világ százötven szerencsés gyűjtője ismerheti meg a 41 éves korában elhunyt filantróp formatervező és építész, Virgil Abloh hagyatékát. Aki akár szegedi is lehet.

A 2021 novemberében elhunyt híres tervező, Virgil Abloh öröksége nem korlátozódik a divat világára. 2021-ben a Louis Vuitton egykori kreatív igazgatója együttműködést indított a Mercedes-Maybach céggel, amely később a Project Maybach prototípust és ezt a limitált példányszámú S680-ast eredményezte.

A motorháztető alatt a 6,0 literes V12-es motort találjuk 610 lóerővel és 900 Nm nyomatékkal. A 12 hengeres motor sportos teljesítményt garantál, de túlzás nélkül, 4,5 másodperces 0-100 km/órás sebességgel és 250 km/órás végsebességgel. Az ár? Egy Mercedes-Maybach S 680 310 000 eurótól indul, de ez a Virgil Abloh-változat természetesen ennél is drágább.

Egy ilyen autó – Magyarországon az egyetlen – elérhető most a szegedi Mercedes kereskedésben. Az autó elvihető, az ára 168 millió 590 ezer forint.

Pataki Gábor, a Pappas Auto - Szeged vezetője lapunknak elmondta, hogy az autó annyira exkluzív, hogy ha valaki komolyan érdeklődik iránta, akkor a vásárlási szándékát el kell küldeniük a gyártó képviselőjének, hogy engedélyezzék a megvásárlását.


 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában