delmagyar.hu podcast

2024.02.24. 16:40

Délmagyar Podcast Töreki Annamáriával

Delmagyar.hu

Fotó: Bobkó Anna

A Délmagyar Podcast legfrissebb műsorában Töreki Annamáriával beszélgetünk, aki az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Sürgősségi Betegellátó Önálló Osztály csaknem 200 egészségügyi dolgozójának szakpszichológusa.

Töreki Annamária bekerült a Richter Anna Díj döntősei közé. A szegedi pszichológus az egészségügyben dolgozók kiégéséről szóló könyvet írna, és tenné elérhetővé szakemberek, valamint érintettek számára a díj elnyerése esetén. Elmondta azt is, hogy további tervei között szerepel megelőző képzések szervezése az érintetteknek. 

A Richter Anna Díj egyébként egy olyan pályázati lehetőség, amely innovatív ötleteket támogat elsősorban a tudomány területén, viszont a nevezési kategóriák között középiskolai diákok és pedagógusok is szerepelnek. Idén két szegedi csapat is a döntőbe jutott, és a közönségszavazás miatt mindenkinek, így podcastunk hallgatóinak szerepe van abban, hogy ki kaphat több millió forintos támogatást projektje megvalósításához.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában