Helyi életstílus

2024.04.26. 15:32

Mindenkit hazavárnak motoros tréning lesz Szentesen és Csongrádon

Tábori Szilvia

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a helyi rendőrkapitányságokkal összefogva, ingyenes motoros vezetéstechnikai tréningeket szervez. Céljuk, hogy a motorosok balesetmegelőzési ismereteket szerezzenek, és veszélyes sérülés nélkül kezelni tudjanak helyzeteket.

A résztvevők saját motorjaikkal ismerhetik meg jobban a járműveik és saját képességeik határait, amely hozzájárul ahhoz, hogy tudatosabban és biztonságosabban közlekedjenek az utakon. A tréningeket nemcsak kezdőknek, hanem tapasztalt motorosoknak is ajánlják, akik speciális, fejlett vezetéstechnikai feladatokkal bővíthetik tudásukat. A képzés minden résztvevő számára lehetőséget nyújt a motoros képességek fejlesztésére.
A következő állomások: április 27., szombat Szentes, Erzsébet tér, majd május 11., szombat, Csongrád, Körös-torok.

A rendezvények mindkét helyszínen reggel 9 órakor kezdődnek.

A tréning részvételi feltételei között szerepel érvényes „A1/A2/A/AM” kategóriájú vezetői engedély és teljes motoros védőfelszerelés, beleértve a bukósisakot, kesztyűt, kabátot, nadrágot, valamint a motoros csizmát vagy boka fölé érő zárt bakancsot, cipőt.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában