Helyi gazdaság

2013.05.27. 17:41

Gazdálkodó szervezetek kamarai regisztrációja

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara olyan hasznos információkat gyűjtött össze dokumentumtárában, melyek segítik vállalkozásokat könnyebben érvényesülni az Unióban és azon kívül.

Delmagyar.hu

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara internetes oldala felhívja a vállalkozások figyelmét, hogy a 2013. évi kamarai hozzájárulás befizetésének határideje március 31-e volt. Azon gazdálkodó szervezetek, akik korábban megadták e-mail címüket,  e-mailben megkapják a befizetésükről szóló igazolást.
A kamarai hozzájárulás befizetésére továbbra is van lehetőség utalással a 10918001-00000010-56060217 számlaszámra vagy készpénz befizetéssel az ügyfélszolgálatokon.

A kötelező regisztráció független a gazdasági és szakmai kamarai tagságtól, a kereskedelmi és iparkamarai tagság továbbra is önkéntes maradt, így a regisztrált vállalkozások nyilvántartásba vételükkel nem válnak kamarai taggá. A tagságba történő felvételt a kamara elnöksége felé külön kell kérelmezni.

A jogszabályi háttérről, a nyilvántartásba vételről, az új kamarai szolgáltatásokról és a kamarai hozzájárulás elszámolhatóságáról (NAV tájékoztató) az alábbi linkekre kattintva olvashat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában