Helyi gazdaság

2014.11.16. 09:42

Bállal ünnepelt a 15. éves közgazdasági kar

Nagyon jó hangulatú bállal ünnepelte 15. jubileumi évét az SZTE Gazdaságtudományi Kara szombaton este a TIK-ben.

K. A.

Pezsgő fogadta az érkezőket szombaton este az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központjában a szezon egyik, ha nem a legelső bálján. Az ok: 15. jubileumi évét ünnepli 2014-ben a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara, szám szerint egyébként ez volt a XIV. Közgazdász bál.

XIV. Közgazdász bál. Fotó: PartyPonty (képgaléria)


A megjelenteket először [namelink name="Beslin Anita"], a bál háziasszonya, majd  [namelink name="Vilmányi Márton"] kari dékán és [namelink name="Zuba Tamás"], az SZTE EHÖK elnökségi tagja köszöntötte, majd következett a nyitótánc, illetve a végzősök produkciója – mindkettő igen nagy sikerrel. A központi táncparkett is megtelt idővel, a Zsomboys zenekar igazán mindent beleadott, s a báli közönség is "vette az adást".

Volt tombolasorsolás is, temérdek nyereménnyel, és persze a jubileumi évben is megválasztották a bálkirálynőt és a bálkirályt. Idén a megtisztelő címet két volt közgazdász hallgató nyerte el: [namelink name="Sléger Kata"] és [namelink name="Janó Róbert"].

Bállal ünnepelt a gazdaságtudományi kar. (Amatőr minigaléria)


Ha lehet ezt mondani, még jobb hangulatban telt a bál, még többen voltak, mint a korábbiakon. És ezúttal az étel-ital is nagyon rendben volt. Az Üvégvár Étterem igazán kitett magáért, s Frittmann új bora, a 2014-es Kékfrankos rosé is nagyon finom volt, szépen is fogyott – egyebek között. Az édesszájúak a csokiszökőkútnál gyülekezhettek, illetve az éjfél körül a kari dékán által felvágott óriási méretű jubileumi tortát kóstolhatták meg – ebből is jutott mindenkinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában