Helyi gazdaság

2016.02.09. 14:09

Földárverések újabb hulláma március 1-10-ig

A megyében március 1-jétől folytatják a 3 hektár feletti, kijelölt állami tulajdonú földterületek eladását. 300 darab földrészletet vernek dobra.

F. K.

Újabb eladó állami földterületeket ávereznek márciustól, továbbra is csak a helyben lakó földművesek licitálhatnak. A Csongrád Megyei Kormányhivatal tájékoztatása szerint az árveréseket március 1–10-ig tartják meghatározott napokon 8 és 16 óra között.


Szegeden a Csongrád Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági Főosztály épületében, a Vasas Szent Péter utca. 9.-ben március 1-től 8-ig, valamint a Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály épületében, a Kereskedő köz 3–5.-ben március 1-től 7-ig lehet megvásárolni a 3 hektárnál nagyobb területeket. Hódmezővásárhelyen, a Polgármesteri Hivatal dísztermében, a Kossuth tér 1. szám alatt március 1-től 9-ig, valamint a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Földművelésügyi Főosztály épületében, a Rárósi út 110.-ben március 1-től 10-ig lesznek a földárverések.


A regisztrációt az árverési napokon 8 és 10 óra között tartják. A meghirdetett ingatlanok adatai az árverési hirdetmények mellékleteiben találhatók. Részt venni és vételi ajánlatot tenni csak személyesen, jogi képviselő kíséretében, vagy meghatalmazott jogi képviselő útján lehet. Kérik, hogy az árverezők hozzák magukkal a kért dokumentumokon, igazolásokon és hatósági bizonyítványokon túl az adókártyájukat is.


A Csongrád megyei földterületek árverési hirdetményeit elektronikusan a Nemzeti Földalap honlapjának (www.nfa.hu) Értékesítés menüpontja alatt és a Csongrád Megyei Kormányhivatal honlapján (www.csmkh.hu) az Ügymenetek első menüpont alatt lehet elérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában