Helyi gazdaság

2016.05.23. 15:38

A Sláger Rádió megvette a Class FM-et

Egészen pontosan a Nyerges Zsolt tulajdonában lévő Advenio Zrt-t vásárolta meg a Sláger és a Marquard Média Hungary.

munkatársunktól

- Május 17-én a Sláger Rádió Zrt. és a Marquard Média Hungary kiadó megvásárolta a Class FM-et kiadó Advenio Zrt. 100%-át - ezt Túri Árpád, a Class FM vezérigazgatója, a Sláger Rádió Zrt. képviseletében pedig Michael McNutt jelentették be hétfőn délután a Kempinski Hotelben tartott rendkívüli sajtótájékoztatójukon.


A 444.hu cikkéből kiderül, hogy a Class FM brand megmarad, az adó profilja nem változik a jövőben sem - ezt McNutt mondta a sajtótájékoztatón.


A Sláger 2009-ben szűnt meg 12 évi működés után, akkor épp Túri Árpád vezette a csatornát. 


Az elmúlt hónapokban többször is felmerült, hogy a Simicska érdekkörébe tartozó Class FM elbukhatja az általa eddig használt legértékesebb országos rádiófrekvenciát, amelynek első hét éves periódusa novemberben jár le. A szerződés öt évre automatikusan meghosszabbítható, ám súlyosnak titulált jogsértés esetén megvonhatják az engedélyt. Márciusban eléggé rájárt a rúd a rádióra, a Class FM-et a Médiahatóság többször is megbüntette.

Címkék#rádió

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában