Helyi gazdaság

2017.11.17. 15:17

NAV-feketelista: több, mint 100 megyei cég nem jelentette be alkalmazottait

A NAV nyilvánosságra hozta azoknak a cégeknek és magánszemélyeknek a nevét, akiknél jogerős és végrehajtható közigazgatási vagy bírósági határozat megállapította, hogy nem jelentette be alkalmazottait. Csongrád megyéből összesen 107-en szerepelnek a listán.

delmagyar.hu

Az állami adóhatóság honlapján folyamatosan nyilvánosságra hozza azoknak az adózóknak a nevét, székhelyét, adószámát, akik (amelyek) tekintetében jogerős és végrehajtható közigazgatási vagy bírósági határozat megállapította, hogy nem jelentették be alkalmazottaikat.


A NAV a közzétett adózók adatait - feltéve, hogy a közzététel alapjául szolgáló jogsértést az adózó ismételten nem követte el - a közzétételtől számított két év elteltével törli. 


Csongrád megyéből összesen 107-en szerepelnek a listán, Szeged és környékéről 64-en, 7-en Hódmezővásárhelyről, 18-an Szentesről és környékéről, 14-en Makóról és környékéről és 4-en Csongrádról.


Itt találja az országos listát, amin összesen 4110 cég, egyéni vállalkozó és természetes személy szerepel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában