Szegedi hírek

2023.06.27. 11:32

Este 6 után 1 jeggyel utazhatunk a Szegedi Szabadtéri Játékok idején

delmagyar.hu

Forrás: szkt.hu

Az „időalapú jeggyel” 18:00 órától másnap reggel 6:00 óráig korlátlan átszállással lehet utazni bármely Szeged helyi közösségi közlekedésben meghirdetett járaton. Az „időalapú jegy” felhasználásának és érvényességének feltétele, hogy a vonaljegy (elővételben váltott vonaljegy, kedvezményes vonaljegy (10 db-os gyűjtőjegy), járművön váltott járművezetői jegy vagy fedélzetei menetjegy, illetve mobil alkalmazás során váltott menetjegy) ) a Szeged Napja rendezvénysorozat időszakában, valamint a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásai estéjén vagy az „esőnapon” 18.00 óra után a jármű fedélzetén lévő automata jegykezelővel, azaz időpecséttel kerüljön érvényesítésre. Kivételt képez a jegyérvényesítési kötelezettség alól a fedélzeti jegykiadó automatából vásárolt menetjegy, mert a vásárlás során a jegy kiadásakor már érvényesítésre kerül, így újbóli érvényesítése nem szükséges.
Az alábbi időszakban esetlegesen üzemeltetett 91E, 92E, 93E, 94, E jelzésű éjszakai járatokra a kedvezmény nem érvényes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában