Helyi időjárás

2016.01.24. 11:30

Látszathó után ónos eső, ködszitálás és 10 fok vár ránk!

Újra tudatosította bennünk az időjárás egy picit, hogy a január még igencsak tél: a szombat este, vasárnap hajnalban esett hóból délutánra már semmi nem marad.

delmagyar.hu

Jelenleg -3 fok körül mozog a hőmérséklet Szegeden, de 0 és 1 fokig is melegedhet már az idő délutánra. Vasárnap estére már megérkezik az ónos eső, a -3-0 fok körül alakuló hétfő reggelen óvatosan közlekedjenek majd!

Fotók: DM

Fotók: DM

A hét végére tovább melegedik az idő - ahogy az Időkép heti előrejelzésében is látszik-, és péntektől 8 fokra, vasárnap már 10-re is számíthatunk!

A vasárnapra virradó éjszaka a Dunántúlon és az ország középső részén váltakozó intenzitással folytatódik a havazás. Vasárnap reggelig a Dunántúl déli felén és a Duna-Tisza közén 4 cm, a Kisalföldön, a Bakonyban és az Alpokalján 5-10 cm hó hullhat. A Dunántúl nyugati felén kisebb körzetekben ónos eső is valószínű.  Vasárnap napközben a keleti megyékben is számítani lehet kisebb havazásra (1-2 cm). A Dunántúlon vasárnap a pozitív hőmérséklet hatására a hó olvadni fog - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában