Országos Meteorológiai Szolgálat

2022.11.14. 11:27

Figyelmeztetést adtak ki a tartós, sűrű köd miatt

Ahogy a Köpönyeg előrejelzése is mutatja, hiába javultak mostanra a látási viszonyok, éjszaka újabb tartós köd képződik majd. Hajnalban, reggel balesetek is történtek - vezessenek óvatosan!

Delmagyar.hu

A délelőtti órákban lassan, fokozatosan a legtöbb helyen javulnak a látási viszonyok - ez állt a Köpönyeg előrejelzése alapján elkészített reggeli időjárásjelentésünkben is, de nem szabadulunk meg hosszú időre a ködtől. Az Országos Meteorológiai Szolgálat riasztást adott ki tartós köd miatt szinte az ország egész területére, így Csongrád-Csanád megyére is. Dél, délkelet felől egyre nagyobb területen szakadhat fel a rétegfelhőzet, elsősorban a Dunántúlon, de kisebb körzetekben másutt is párás, helyenként ködös maradhat az idő egész nap, korlátozott látási viszonyokkal. Estétől, ahogy korábbi cikkünkben megírtuk, északkelet felől újra egyre nagyobb területen képződhet tartós, sűrű köd, mely kedden napközben szintén csak lassan oszlik fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában