Helyi időjárás

2023.12.26. 06:45

Enyhén felhős lesz a keddi időjárás

Delmagyar.hu

Archív fotó: Karnok Csaba

Kedden változóan felhős idő várható általában többórás napsütéssel. Csapadék a legtöbb helyen nem valószínű, legfeljebb hétfőn a borult tájakon lehet jelentéktelen eső. A délnyugati szél hétfőn és kedden is megerősödik kisebb körzetekben, majd kedden délutántól elsősorban az északnyugati részeken nyugatira, északnyugatira fordul a szél és akár egy-egy viharos széllökés is előfordulhat.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet nagyrészt 2 és 7 fok között várható, csak kevés helyen fagyhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 10 és 16 fok között valószínű, de néhol ennél hűvösebb maradhat az idő.

Orvosmeteorológia
Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli fagyos idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet. Készítette dr. Pukoli Dániel

Olvasható a Köpönyeg oldalán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában