Helyi kék hírek

2020.06.29. 10:22

Tűzhelyen felejtett étel lángolt egy szegedi konyhában

Leszakadó faágak jellemezték a hétvégét az egész megyében.

delmagyar.hu

Pénteken délután Szentesen, az Apponyi téren nagyméretű faág hasadt az úttestre. Az ágat a szentesi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el.

Az esti órákban Szegeden, a Tímár utcában nagyméretű faág hasadt le, amelyet a szegedi hivatásos tűzoltók kézi erővel távolítottak el.

Szombat

Délután Szegeden, a Felső Kikötő soron felhalmozott gallyak égtek. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el.

Hódmezővásárhelyen, a Szabadság téren nagyméretű faág hasadt le, amely veszélyeztette a forgalmat. A műszaki mentést a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével végezték el.

Csanytelekre négy helyszínre riasztották a hivatásos tűzoltókat. A Tömörkényi úton, a Radnóti Miklós utcában két – két helyszínen volt szükség leszakadt ágak, kidőlt fák eltávolítására.

Felgyő közelében, a 4519. számú út mentén két fa dőlt az útra. A műszaki mentést a csongrádi hivatásos tűzoltók végezték el motoros láncfűrész segítségével.

Vasárnap

Nádas égett vasárnap hajnalban Szegeden, az Új Élet utcában. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el.

A délelőtti órákban Csanytelekre három helyszínre is riasztották a hivatásos tűzoltókat. A Tömörkényi úton nagyméretű faág tetőre és villanyvezetékre dőlt. Szintén a Tömörkényi úton ingatlanra, a Szegedi úton az úttestre hasadt egy-egy ág. A faágakat a csongrádi hivatásos tűzoltók távolították el motoros láncfűrész segítségével.

Szentesen, a Bem utcában dőlt egy fa az útra, melyet a szentesi hivatásos tűzoltók távolítottak el, láncfűrész segítségével.

Délután Csongrádon, a Fő utcán egy személygépkocsi motortere égett. A tüzet a csongrádi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották, személyi sérülés nem történt.

A Dózsa György téren egy faág hasadt le, amit a helyi tűzoltók távolítottak el.

Az esti órákban az M5 autópálya 120. kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon, Kistelek közelében személygépjármű égett. A tüzet a kisteleki hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották, személyi sérülés nem történt.

Szegeden, a Vértói úton egy társasházi lakás konyhájában a tűzhelyen felejtett étel égett este. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt eloltották, személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában