Kék hírek

2020.11.10. 07:42

Buszmegálló mellett csapódott fának egy autó Szegvár közelében – Fotók

A sérült sofőr kimászott az autóból.

delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Egy személy sérült meg, amikor a sűrű ködben egy személyautó hajtott fának, majd felborult Szentes mellett, a 45-ös főúton. Az autó Hódmezővásárhely felől haladt, amikor a vizes úton előzés után egy balra ívelő kanyarban kisodródott, fának ütközött és többször felborult. A járműben egyedül ülő férfi még ki tudott mászni, majd a mentők kórházba szállították. A kiérkező tűzoltók a járművet áramtalanították, az érintett szakaszon félpályás útzár volt érvényben. Az csak a szerencsének köszönhető, hogy a buszmegállóban senki nem volt, amikor épp mellé csapódott be az autó

Korábban írtuk:

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó a 45-ös főút 31-es kilométerszelvényénél, Szegvár térségében. A balesethez műszaki mentés céljából a szentesi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen. – írja a Katasztrófavédelem weboldalán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában