Lopott autókat foglaltak le

2021.11.03. 12:19

Egy ház ára kijött volna belőlük – fotók

Egy ház ára – három körözött autót foglaltak le Csongrád-Csanád megyében Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. 11. 03., sze – 06:17 A magyar rendőrök két körözött terepjárót és egy személygépkocsit foglaltak le a Röszke és a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen mintegy 60 millió forint értékben.

delmagyar.hu

Fotó: Police.hu

Forrás: Police.hu

A magyar rendőrök két körözött terepjárót és egy személygépkocsit foglaltak le a Röszke és a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen mintegy 60 millió forint értékben.

 

A Röszke autópálya- határátkelőhelyen november 2-án 15 óra 15 perckor jelentkezett kilépésre egy német és egy portugál honosságú Land Rover típusú személygépkocsival két brit állampolgárságú férfi. Az adattári ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy az autók nemzetközi körözés alatt állnak, azokat a brit hatóságok keresik.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a 40 millió forint összértékű járműveket lefoglalták.

A Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen november 3-án 2 óra 10 perckor szeretett volna kilépni az országból egy román férfi egy német honosságú BMW 520 I típusú személygépkocsi vezetőjeként. Az ellenőrzés azonban megállapította, hogy a járművet a német hatóságok körözik.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói a 20 millió forint értékű autót szintén lefoglalták.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában