Fotók a helyszínről

2022.07.11. 17:04

Négy autó szaladt egybe az M5-ösön

A külső sávon haladt a forgalom a Szeged felé vezető oldalon.

delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Négy jármű ütközött az M5-ös autópályán Lajosmizsénél, ahol jelentős torlódás volt.

Szeged felé haladtak az autók, amikor az útfelújítás miatt feltorlódott a kocsisor, emiatt lelassultak, de az utolsóként érkező fehér színű autó nekiütközött az előtte lévő fekete járműnek, amiben vendégmunkások ültek, majd ezt nekitolta az előtte lévő másik két járműnek is.

 A balesetben senki nem sérült meg, a gépjárművek a belső sávban álltak meg. A kiérkező lajosmizsei tűzoltók áramtalanították a belső sávban lévő járműveket. A forgalom egy ideig csak a külső sávban haladhatott Szeged felé az érintett útszakaszon, ami miatt jelentős torlódás alakult ki. 

Tegnap szintén az M5-ösön Kiskunfélegyháza határában történt baleset, akkor vendégmunkások ütköztek az autópálya fenntartó kocsijának.

Korábban írtuk: 

Négy gépkocsi szenvedett ráfutásos balesetet az M5-ös autópálya 67-es kilométerszelvényénél, Lajosmizse térségében, a Szeged felé vezető irányban. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a belső sávban álló járműveket. A forgalom a külső sávban halad az érintett útszakaszon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában