Négy fiatal játékost megfigyelésre kórházba vittek

2022.08.24. 19:44

Autó rohant bele a PICK Kézilabda Akadémia kisbuszába az M5-ösön - fotók a helyszínről

Delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Késő délután adott hírt rendőrségi közlés nyomán a portálunk arról, hogy torlódik a forgalom az M5-ös autópályán Kunszállás közelében. Megírtuk: utoléréses baleset történt 16 órakor az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 102-es kilométerszelvényben. A PICK Kézilabda Akadémia facebook oldalára kikerült bejegyzésből azt is megtudtuk, hogy az akadémia kisbuszába rohant bele egy autó. Veszprémben vettek volna részt tornán, a csapat nagy buszával és egy kisbusszal keltek útra. A helyszínről származó információink szerint a személyautó sofőrje, amelyik beléjük rohant, elaludt, és fékezés nélkül beléjük csapódott.

A posztból kiderült, hogy karcolás nélkül megúszták a balesetet. Négy fiatal játékost a biztonság kedvéért megfigyelésre a kecskeméti kórházba szállítottak, de szerencsére ők sem szenvedtek sérülést, és már távozhattak. Az U16-os csapat nem folytatta az utat Veszprémbe a baleset után. Visszatértek Szegedre. 

Helyszíni információ továbbá az is, hogy a személyautó vezetője komolyabb sérülést szenvedett, őt is kórházba szállították. A sportolók kisbuszában jelentős az anyagi kár, a személyautó pedig totálkárosra tört. A baleset pontos körülményeit a rendőrség még tovább vizsgálja. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszon egy sávon haladt a forgalom, ami miatt több kilométeres torlódás alakult ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában