Kék hírek

2022.09.16. 16:33

Állította, megtámadták, de magát szúrta hasba a szegedi férfi

Tettére nem adott magyarázatot.

Delmagyar.hu

A rendőrségre 2022. szeptember 15-én hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy egy szegedi férfit előzetes szóváltást követően két ismeretlen megtámadott. A bejelentőt egy késsel hastájékon szúrták, a pénztárcáját elvették és távoztak a helyszínről - legalábbis a sérült így tájékoztatta a hatóságot, derült ki a rendőrség honlapjáról

A sértettet a mentőszolgálat kórházba szállította, ahol ellátták, a nyomozók pedig adatgyűjtésbe kezdtek. A terepszemle és a tanúkutatás során a rendőrök átfésülték a feltételezett helyszínt, és arra a következtetésre jutottak, hogy a bűncselekmény a bejelentésben szereplő módon nem történhetett meg. 

Felkeresték a sértettet a kórteremben, aki a reggeli órákra már kihallgatható állapotba került. Bevallotta a bemutatott bizonyítékok hatására, hogy magának okozta a sérüléseit egy pengével, és szó sem volt rablásról. Tettére nem szolgált magyarázattal. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában