Baleset

2022.09.22. 16:20

Felborult egy teherautó az M5-ösön, több kilométeres kocsisos torlódott fel - fotók

Egy személy sérült meg, amikor kisteherautó és kamion ütközött össze Kiskunfélegyházánál, az M5-ös autópályán.

Delmagyar.hu

Fotó: Fotó: Donka Ferenc

Szeged felé haladt a kisteherautó, amikor nekiütközött az előtte lévő kamion hátuljának, és ettől felborult a sztrádán, elfoglalva mindkét sávot. Úgy tudjuk, hogy a benne ülő sofőr még ki tudott mászni a kisteherautóból, őt a mentők kórházba szállították, a kamionos nem sérült meg. A kiérkező tűzoltók a kisteherautót áramtalanították, majd kerekeire állították és a leállósávba vontatták, ezzel megszüntették a forgalmi akadályt. A baleset miatt egy időre teljesen lezárták az érintett szakaszt, emiatt több kilométeres torlódás alakult ki.

Korábban írtuk: 

Kollégáink jelezték: nagy a torlódás az M5-ös autópályán. A Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság jelzése szerint egy teherautó borult fel a Szeged felé vezető sávban, Kiskunfélegyháza térségében, a 118. és 119. kilométerszelvény között. A helyszínen a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az érintett útszakaszon teljes az útzár. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában