Torlódás, lassú haladás

2022.11.16. 15:23

Baleset az M5-ösön, rendőrök irányítják a forgalmat - Fotók

A baleset a sztráda mindkét pályatestjét érinti Lajosmizse térségében. A kamion és a törmelékek mind a Szeged, mind a Budapest felé vezető oldal belső és külső sávját elfoglalják. A forgalom jelenleg lassan, rendőri irányítás mellett halad.

Delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Az M5-ös autópálya 63-as kilométerénél 2022. november 16-án 11 óra 8 perc körül egy kamion feltehetőleg defekt miatt a mellette haladó személyautónak ütközött, majd a belső szalagkorlátot átszakítva állt meg - jelezte a rendőrség. Elsődleges információk szerint a baleset során személyi sérülés nem történt, a balesettel érintett járművekben anyagi kár keletkezett. A kamion és a törmelékek mind a Szeged, mind a Budapest felé vezető oldal belső és külső sávját elfoglalják. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére haladni csak a leálló sávon lehet. Lassú haladásra és torlódásra kell számítani.

Kérik a balesettel érintett útszakaszon haladókat, hogy a további balesetek elkerülése érdekében fokozott óvatossággal, figyelemmel és türelemmel közlekedjenek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában