Részegen felborult a járművel

2022.11.07. 11:00

Késeléssel fenyegetve rabolt el egy autót, elrendelték a letartóztatását

A Szentesi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a helybeli férfinek, aki késeléssel fenyegetőzve rabolt el egy autót, majd ittasan balesetet okozva az autóval felborult.

Delmagyar.hu

Fotó: Police.hu

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2022.november 1. napján délután Szentesen odalépett egy háromfős baráti társasághoz, akik autóval érkeztek a városba és a közterületen leparkolva várakoztak. Az ittas állapotban levő gyanúsított azzal fenyegette meg a sértetteket, ha nem szállnak ki az autóból, akkor megkéseli őket - az esetről portálunk is beszámolt. Mivel az első felszólításra nem reagáltak, a gyanúsított az övtáskájához nyúlt, mire a sértettek félemükben kiszálltak az autóból. A férfi ezt követően az autóval a helyszínről elhajtott, majd egy közeli útkereszteződésben balesett szenvedett. A gyanúsított az autó tulajdonosának mintegy 250 ezer forint kárt okozott.

Rablás bűntette miatt indult eljárás, az ügyészség indítványozta, hogy egy hónapra rendeljék el a többszörösen büntetett előéletű férfi letartóztatását, figyelemmel a bűnismétlés, a szökés-elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélyére. A Szegedi Járásbíróság helyt adott az ügyészi indítványnak, elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában