Lánglovagok

2022.11.09. 14:11

Tanyatűz Szatymazon, balesetek a ködben

Több baleset is történt tegnap a reggeli ködben.

delmagyar.hu

Fotó: archív

Egy lakatlan tanya tetőszerkezete égett kedden reggel Szatymazon. A szegedi tűzoltók két egysége oltotta el a lángokat, nem sérült meg senki.

A reggeli sűrű köd miatt két súlyos, az autópályákon történt balesetnél is be kellett avatkozniuk a Csongrád-Csanád megyei tűzoltóknak. Reggel hét órakor az M43-as autópályán, Nagylak irányába egy kisteherautó és kamion ütközött. A makói és a mezőkovácsházi tűzoltók érkeztek a helyszínre. A kisteherautó összeroncsolódott utasterébe szorult egy ember, őt a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. A műszaki mentés idején teljes útlezárás volt érvényben.  

Kigyulladt egy kamion pótkocsija kedden délelőtt az M5-ös autópálya 135-ös kilométerszelvényében, a Budapest felé tartó pályatesten. A jármű műanyag csomagolóanyagot szállított, a tűz a rakomány egy részére is átterjedt. Teljes útlezárás mellett a kisteleki és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat, a sofőr nem sérült meg a tűzesetben. A beavatkozás közben, pár száz méterre súlyos baleset történt, a feltorlódott sorban álló kamionba csapódott egy kisteherautó. A sofőr beszorult a roncsba, őt a tűzoltók csak két feszítővágó segítségével tudták kiemelni. Miután kiszabadították a román nemzetiségű sofőrt, átadták őt a mentők munkatársainak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában