Kazán égett egy tanyában

delmagyar.hu

Kazán égett egy zsombói tanya fürdőszobájában csütörtökön reggel. A szegedi tűzoltók rövid idő alatt megfékezték a lángokat, így a tűz nem terjedt át a padlástérre. Egy ember – a tanya lakója – füstmérgezést szenvedett.

Életet mentett a szén-monoxid érzékelő. Szegeden, egy Kossuth Lajos sugárúti társasházban a szomszéd lakásból hallatszó folyamatos sípoló hangra lett figyelmes egy szomszéd lakó csütörtök hajnalban, ahonnan mozgást nem érzékelt már hosszabb ideje. Azonnal értesítette a tűzoltókat. A folyamatosan sípoló hangot a lakásban található szén-monoxid érzékelő adta. A lakáshoz egy szegedi egység, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakembere érkezett. Az erkélyen keresztül jutottak be a lezárt lakásba. A helyiségek ekkor már füsttel telítődtek, egy égési sérüléseket szenvedett idős asszonyt találtak a lakásban. A mentők azonnal kórházba szállították. - közölte a katasztrófavédelem hivatalos oldala. 

Liftbe szorult egy mozgáskorlátozott ember csütörtökön Szegeden, a Kereszttöltés utcában. A szegedi tűzoltók kéziszerszámok segítségével nyitották fel a felvonó ajtaját, sértetlenül szabadították ki a férfit.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában