Autóból loptak pénztárcát

A Csongrádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki egy csongrádi üzlet előtt parkoló autóból pénztárcát lopott.

delmagyar.hu

Fotó: police.hu

A rendőrségre 2022. november 13-án érkezett bejelentés, mely szerint egy csanyteleki férfi autójából egy csongrádi üzlet parkolójában ellopták a pénztárcáját. A sértett elmondta, hogy bevásárlás után a megvásárolt termékeket bepakolta autója csomagtartójába, amit viszont arra a rövid időre, amíg a bevásárlókocsit visszatolta az üzlet bejáratához, nem zárt be. A szemfüles tolvajnak ez a néhány másodperc is elég volt, hogy a jármű ülésén hagyott pénztárcát ellopja. A rendőrök nyomban a helyszínre siettek, és adatgyűjtésbe kezdtek. A begyűjtött információk elemzése során, már az elkövetés másnapján a nyomozók látókörébe került egy 25 éves szentesi férfi, akit órákkal később gyanúsítottként hallgattak ki.

A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, a Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói vádemelési javaslattal küldték meg az ügyet az ügyészségnek. Az elkövetőnek lopás vétség miatt kell felelnie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában