Helyi kék hírek

2023.04.05. 14:30

Kitépte egy idős nő kezéből a táskáját egy Kiskundorozsmán, egy nappal később Szegeden kapták el

A szegedi rendőrök huszonnégy óra alatt azonosítottak és elfogtak egy férfit, aki elvette egy idős nő értékeit Kiskundorozsmán. A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

delmagyar.hu

A rendőrségre 2022. március 16-án délben érkezett bejelentés, hogy Kiskundorozsmán a Széksósi úton egy ismeretlen kitépte a sértett kezéből kézitáskáját, amelyben több százezer forintot és személyes okmányokat tartott. Az elkövető a rablást követően a helyszínről elmenekült. A nyomozók a körzeti megbízottakkal együttműködve a hely-és személyismeretüknek köszönhetően rövid időn belül azonosították a 30 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt 2022. március 17-én kora délután egy szegedi panzióban fogták el, akit a rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták és őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatásának indítványozását. A nyomozók mintegy 200 ezer forint értékben készpénzt és karórát foglaltak le a gyanúsítottól.

Ellene rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Szegedi Járási Ügyészség részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában